Slide 1

BY FROBERG

er en lækker livsstilsbutik midt på Skomagertorvet i Nibe, her finder du alt hvad hjertet kan begære af brugskunst, modetøj, delikatesser til dig og dit hjem.

Vi forhandler nogle af de skønneste tøjmærker som Rue de femme, PBO, Plus fine, Soulmate, Prepair, Soft rebels, Copenhagen Luxe, Mapp, Freequent, Mayley Jeans, Costa Mani, Define, Zoey, Nü… Smykker fra Danske Aura Jewelry og Pure by NAT.

Mangler du inspiration til hjemmet finder du et lækkert udvalg af interiør fra Danske firmaer som Muubs, Broste Copenhagen, Cozy Room, Nordal, A2 Living, Nikolaj, Stuff, OOhh, Rug Solid, Sack it…

Vi laver gerne gavekurve med lækre delikatesser fra Sidinge Frugtplantage, Lie Gourmet, Sorgenfri, Almuegaarden og altid lækkert chokolade fra Sv Michelsen, husets kaffe og te.

Vores personale er altid klar til at give en professionel og ærlig betjening, vi har en hyggelig og afslappet stemning, du bliver altid budt på kaffe og te.
Så kik forbi og få pulsen helt ned og lad dig inspirere.

Vi holder gerne veninde aftener, så er i en flok veninder eller arbejdskollegaer der gerne vil ud og shoppe efter lukke tid så kan vi sammensætte en hyggelig aften evt. med spisning… Efter lukketid er der tid og plads til, at den enkelte kan få oplevelsen af, at tøjindkøb godt kan kombineres med en afslappet stemning, god energi, hygge, venindesnak og  individuel rådgivning. Her er mulighed for at prøve de ting, du måske normalt ville gå udenom, og på den måde kan du få flyttet lidt grænser og opdage nogle nye sider af dig selv.

Vi har også vores 2 webshops www.byfroberg.dk her finder du en del af de lækre varer fra butikken tøj, brugskunst og delikatesser, www.somo-art.dk har et stort udvalg af smykker, krukker og brugskunst mange af disse ting finder du ikke i butikken, men kan selvfølgelig afhentes i butikken.

Skønne hilsner og på gensyn…