Slide 1

CLINIQUE LIBRA

Her på klinikken  tilbyder jeg et bredt sortiment af behandlinger som kan friske op i hverdagen eller måske venter den helt stor fest, hvor man ønsker at shine fra top til tå.

Klinikken tilbyder  forskellige ansigtsbehandling. Både klassiske med peeling, maske og massage og mere avancerede som Silkpeel, hvor huden peeles i dybden med diamanter.

Micro Needling er også en mere speciel ansigtsbehandling, hvor huden perforeres af 1mm titaniumnåle og forskellige frugtsyrebehandlinger.

På klinikken forhandles Nimue Skin Technology og Kalahari. Begge hudplejeserie er fra Sydafrika.

Nimue er højteknologisk hudpleje, der bruger de nyeste og mest avancerede ingredienser. Desuden er Nimue ofte først med nye behandlinger og nytænkende produkter.

Kalahari, ancient desert secrets, tager den gamle viden fra bushfolket i Kalahari og omdanner den til moderne hudpleje med milde, dog effektive ingredienser, så selv den mest sensitive hud kan behandles. Produkterne fyldes med planter, frugter og mineraler fra Kalahari Ørknen.

Hårfjerning foretages med voks eller Bodysugaring, som er en sukkerpasta som rykker håret ud i groretningen og derfor mere effektiv. Dog foretages Bodysugaring kun på kroppen.

Du kan også få Manicure og Pedicure , lakering med Shellac. Massage med varme lavasten også kaldet Hotstone massage. Eller makeup til hverdag eller den helt store gallamakeup.