EDC DANEBO · NIBE

Din lokale ejendomsmægler – en del af byens liv.

EDC Danebo i Nibe har eksisteret i mere end 45 år som ejendomsmæglerforretning. Vi har en unik beliggenhed i smukke omgivelser op til Limfjorden og op til byens hovedtrafikåre.

Vi er dybt forankret i lokalsamfundet, i byens lokalforeninger og i bestyrelser og kender hver en krog af byen og oplandet – vi ved, hvilken udvikling, der er i vores lokalområde – hvad køberne søger – hvilken pris, der er den rigtige – vi ved, hvad du skal gøre for at få din ejendom godt solgt – og vi ved, hvad der sker på skolen, i børnehaverne, i idrætsklubberne, for vores børn går der selv. Kort sagt, vi er en del af byens liv.

Vores forretning bygger på en solid fast stab af veluddannede medarbejdere og vi sælger flest af alle de boliger der sælges i området. Vores sagsbehandler er uddannet advokatsekretær og har været hos os i snart 40 år. Tilsammen sikrer det dig de bedste betingelser for at succesfuldt og trygt salg fra ende til anden.

Vi har som eneste mægler i byen åbent alle ugens 7 dage. Hos os skal du ikke tage fri for at få dit hus vurderet eller for at komme ud og se på et nyt hus – vi er her når du har tid. Vi er medlem af Danmarks største ejedomsmæglerkæde og i det nordjyske er vi stærkt repræsenteret med 13 boligafdelinger fordelt i regionen. Vi ser frem til at høre fra dig.