KIMBO A/S

Kimbo A/S er en kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed med 40 års erfaring. Vi beskæftiger os med murer-. tømrer-, jord-, kloak- anlægs- og transport opgaver. Vi bruger udelukkende dansk arbejdskraft tilknyttet dansk overenskomst.

Dermed er de største opgaver omkring byggeri samlet i Kimbo A/S / Nibe Entreprenør & Transport A/S, hvilket giver optimale betingelser for tilrettelæggelse af opgaverne samt garanti for en ensartet, høj kvalitet af det arbejde vi udfører.
Kimbo A/S bygger primært i Nordjylland. Vi står for godt, gammelt dansk håndværk, høj kvalitet, individuelle løsninger og seriøs rådgivning. Kimbo A/S står gerne for udarbejdelse af tegninger til jeres drømmehus. Vi kan også formidle kontakt til arkitekt. Kimbo A/S er medlem af Dansk Byggeri, der via ankenævn og garantiordning vil sikre forbrugerne mod tab som følge af fejl og mangler ved arbejdet.
Vores mål er at give Nordjylland en anden vinkel på konstruktionsopgaver, så ikke alle hjem, erhvervs- og offentlige bygninger ligner hinanden. Vi mener, at alle bygninger bør skille sig ud på hver sin måde. Det er derfor vores mål at skabe en større bygningsvariation i Nordjylland.