Slide 1

NIBE AVIS

Nibe Avis og nibeavis.dk bestræber sig konstant på at være et spejlbillede af det lokalområde, som den lokale ugeavis »Nibe Avis« dækker. Vi ønsker hele tiden at være ajour med udviklingen i lokalområdet.

Sidder du inde med en god historie fra lokalområdet, eller har du informationer om hvad der skal ske, eller har fundet sted – så kontakt straks det lokale medie Nibe Avis – vi bringer historier og nyheder videre til læserne i hele Nibe og omegn.
Artikler og oplysninger med et egentligt kommercielt indhold, eller information, der indeholder angivelse af tid, sted, telefonnumre, e-mail adresser, web adresser m.v., henvises til betalt annoncering, som er lokalmediernes eneste indtægtskilde.
Redaktionel tekst, billeder og anden information kan sendes til:  redaktion(at)nibeavis.dk  – har du spørgsmål eller ønsker en personlig kontakt, så ring til Jacob Søndergaard på telefon 98 35 11 45.
Annoncer kan sendes til:  annoncer(at)nibeavis.dk  –  har du spørgsmål eller ønsker en personlig kontakt, så ring til Allan Nygaard på telefon 20 30 45 48.

WEBSITE: www.nibeavis.dk

Historisk:

Navnet Nibe Avis dækker først og fremmest over det medie, som hver onsdag året rundt, udgives med professionelle budskaber fra detailhandel, erhvervslivet, offentlige myndigheder, lokale foreninger, private m.fl., samt en mængde lokale, aktuelle nyheder, der afspejler livet i og omkring Nibe, ca. 20 km i radius fra købstaden.

Nibe Avis udkommer som traditionel trykt ugeavis hver onsdag, som det er sket siden den første udgivelse i 1919. Fra 2008 har Nibe Avis også været repræsenteret på Internettet. Fremover vil vi bestræbe os på at udvikle dette medie som vi meget passende har valgt at kalde www.nibeavis.dk Nibe Avis kan også findes på facebook.com

Nibe Avis danner sammen med otte andre lokale ugeaviser bladgruppen »HimmerlandsAviserne«. Disse ni aviser dækker tilsammen hele Himmerland med et samlet oplag på ca. 129.000 aviser, og er dermed et meget attraktivt annonce-medie som mange kunder ugentligt benytter sig af.

Nibe Avis er samtidig virksomheden, som påtager sig snart sagt alle former for grafiske løsninger: Tryksager, bøger, brochurer, visitkort, udgivelser på internettet, hjemmesider m.m. Vi finder sammen med kunden frem til de rigtige løsninger, og leverer totalløsninger fra idé og layout til produktion og færdigt produkt.

Nibe Avis er Årets Landsbyven i Aalborg Kommune 2016.
LÆS HER: www.e-pages.dk/nibeavis/599