Slide 1

OP SERVICE

Hos OP SERVICE tilbyder vi solide ydelser inden for hele paletten af serviceområdet til private og erhverv.

Vi tilbyder Vinduespudsning, Rengøring, Måtteservice, Haveservice, tagrensning og Snerydning. Desuden udfører vi Kommunalt visiteret rengøring på fritvalgsområdet hvor det er gratis for dig som borger, at vælge os i stedet for kommunen.

Vi er mere end 20 kompetente medarbejdere, der står klar til at løse dine opgaver. Det er altafgørende for os, at du som kunde føler tillid til os og det stykke service arbejde, som vi udfører. Derfor VIL vi være de bedste til de opgaver, vi udfører og går op i at levere kvalitet HVER gang.

Vi er ikke bange for nye udfordringer og vores imødekommende og kompetente medarbejdere, skal nok finde en løsning på alle givne opgaver. Ingen opgaver er for store eller små og vi går til alle opgaver med den samme indstilling. Vi ved, at tryghed og den menneskelige relation i forbindelse med vores arbejde er meget vigtigt. Derfor er vi altid respektfulde og nærværende over for dig som kunde. Samtidig med, at vi sørger for at det er den samme medarbejder der kommer i dit hjem eller virksomhed.

Giv os et kald og lad os sammen finde en løsning på netop dit behov.