Slide 1

STYLE4YOU

Hos style4you finder du tøj til piger i alle aldre og størrelser, vi er kendt for vores firma og veninde aftner som vi travle perioder holder mandag til torsdag fra kl. 17.30 til 19.00 ønsker du og høre nærmere om arrangementerne kan du kontakte Lotte på 30429111 eller kigge ind i butikken og booke et arrangement.

Vi har et stort udvalg af lækre mærker i butikken:

In Wear – Minus – Karen By Simonsen – Hous of Soul –
Denim hunter- Soaked in luxury – ichi – pavement – Soon – Masai – MbyM – mp strømper – 2-biz – Elton – Signatur – Brandtex – sarah Louise – ciso – Vero Moda – Vila – jdy – soja – skovhuus – Sisters P – Zhenzi – Ze-Ze

Vores butik er 200 km2 og vi har et stort udvalg til piger i alle aldre, vi vil meget gerne kunne hjælpe både med hverdags outfittet og sættet når man f.eks. skal til fest mm.

Derfor er arbejder vi hele tiden på af finde de helt rigtig mærker og den rigtig vare sammensætning, vi lytter rigtig meget til vores kunder og deres ønsker, f.eks. har vi et stort udvalg af bukser så vi kan finde den helt rigtig model til dig.

Flere gange om året er i på modemesse som er en vigtig del af vore daglige arbejde, vi ser de nye tendenser som vi naturligvis skal have i butikken, vi sælger mode til piger i alle aldre og derfor holder vi os løbende opdateret på messer, indkøbsmøder og de sociale medier.